Риба в сол
Posted: Tue Feb 09, 2016 2:29 pm
Съвършено проста рецепта.
Рибата се почиства добре, добавят се зелени подправки и лимон на вкус, намазва се външно със зехтин и се покрива цялата със едра морска сол. Печене не повече от час в добре загрята фурна.
Най-добър резултат с риби над 1 кг.
Пекал съм в сол ципура, лаврак и лефер и съм много доволен от резултата.
Лично за мен едрия лефер става много по-добре така отколкото на скара.
Рибата се почиства добре, добавят се зелени подправки и лимон на вкус, намазва се външно със зехтин и се покрива цялата със едра морска сол. Печене не повече от час в добре загрята фурна.
Най-добър резултат с риби над 1 кг.
Пекал съм в сол ципура, лаврак и лефер и съм много доволен от резултата.
Лично за мен едрия лефер става много по-добре така отколкото на скара.